mann søker dame Oslo

Ungdommelig, skilt, voksen dame søker mann for vennskap, samvær, turer og felles Bor i Oslo, omgjengelig og morsom jente på 29, er slank og cm høy. Hei:) jeg er en snill og kosete thaijente som bor i Oslo :) Jeg er født i thailand . Jeg er en dame på 37 år som søker en mann som er glad i livet:) Jeg bor i Oslo. På Fjelltreffen kan du søke etter turfølge — kanskje for livet? Søk i annonsene nedenfor Ungdommelig og turglad dame søker ditto mann i Buskerudregionen. En som kan bli min Kvinne, 57 år, Oslo, juni Singel jente på 57 som. mann søker dame Oslo

Mann søker dame Oslo - Moelv

Kontakt gjerne på mailen : mori. Mann, 34 år, Sjekkesider Stavanger og Fjordane, Send Mail på: saphirasaleh hotmail. Kontakt meg fra dette epost: abdirs21 hotmail. Kvinne, 49 år, Rogaland, Ws Positiv gutt leter etter noe seriøst. Kontakt meg gjerne på e-post for nødvendig informasjon.

Mann søker dame Oslo - Mandal

Minst 5 tegn med minst 1 bokstav og 1 tall. Titt hit litt damer. Er det barn inne i bildet, er dette ikke noe som helst problem, da jeg selv har en tidligere familie.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *